Thomson Reuters

Recherches associées: Avis sur Thomson Reuters | Offres d’emploi chez Thomson Reuters | Salaires chez Thomson Reuters | Avantages sociaux chez Thomson Reuters
      Entretiens chez Thomson ReutersEntretiens d’embauche pour Software Engineer Intern chez Thomson ReutersEntretien chez Thomson Reuters

4 déc. 2025
      Offre refusée

J'ai postulé via une agence de recrutement. J'ai passé un entretien chez Thomson Reuters (Eagan, MN) en oct. 2024

Take home exam, phone screen interview, half-day group interview. Quite a long process, and many had to fly or take a bus in to interview. None of the questions on the take home exam or interviews were difficult.

Basics of testing software program.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer Intern chez Thomson Reuters

19 déc. 2025
      Eagan, MN

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Thomson Reuters (Eagan, MN)

Phone call into onsite interview (for summer 2025). There's an interview with 2-3 people where they ask about your experience, do on-demand SQL problem and leetcode-style problem, and then proceeded to keep asking about my experience.

Overriding vs Overloading, 4 pillars of OOP, Abstract vs Interface

Entretien pour Software Developer Intern

13 sept. 2025
      Bengaluru

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Thomson Reuters (Bengaluru) en sept. 2025

Online assessment followed by interview process. A huge team comprising all managers ( development, devops, QA, business analyst ) will be interviewing candidates randomly, if you're lucky enough you'll get a easy panel, the difficult question asked by the toughest panel is also not difficult.

How do you convert stack to queue? SQL query to find the peak element.

9 avr. 2025
      Eagan, MN

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Thomson Reuters (Eagan, MN)

Had a virtual interview with 2 engineers for a summer SWE internship a few years ago. The interviewers were not friendly and seemed arrogant. Right when they entered the call, they seemed like they did not want to be there. They made a joke at the end which seemed to mock me. Very unpleasant experience.

tell me about yourself, projects

SAP
      Capgemini