GE

Recherches associées: Avis sur GE | Offres d’emploi chez GE | Salaires chez GE | Avantages sociaux chez GE
      Entretiens chez GEEntretiens d’embauche pour Material Science Engineer chez GEEntretien chez GE

Renault Group
      CNH Industrial
      SKF
      Amcor

Entretien pour Material Science Engineer

20 août 2019
      Milwaukee, WI

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez GE (Milwaukee, WI)

Phone screening with hiring manager then followed with on-site interview. Manager requested a presentation last minute. Presented slides on my graduate studies followed by Q&A from engineers in the lab group.

After hearing your discussion, I am curious to know about your engineering experience rather than troubleshooting in the lab. Please describe your contribution since troubleshooting is usually handled by our corporate lab at another site.

Here is a lab that has several polishing stations for preparing samples to examine new material microstructures. What sort of elements would you recommend us to look at for radioactive source to be used in x-ray medical imaging?

Here is a situation we ran into a few days ago. We noticed something leaking out of our assembly of x-ray instrument housing with green residue. Describe your approach to the situation in finding root cause and failure mode.

What is a gage R&R study? What determines a successful gage R&R?

Describe how you can tell that something has low or high cyclical stress from fracture analysis?