Yelp

Recherches associées: Avis sur Yelp | Offres d’emploi chez Yelp | Salaires chez Yelp | Avantages sociaux chez Yelp
      Entretiens chez YelpEntretiens d’embauche pour ML Engineer chez YelpEntretien chez Yelp

Entretien pour ML Engineer

19 mars 2026

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 6 semaines. J'ai passé un entretien chez Yelp en mai 2025

Several stages, very structured, four interviews in one day at one point (~3 hours including a 15 minute break). Only spoke to hiring manager (and no one else in hiring team) in an informal chat just before offer.

Leet code style n-gram type problem.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme ML Engineer chez Yelp

Entretien pour ML Engineer

15 oct. 2021
      Londres, Angleterre
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Yelp (Londres, Angleterre) en sept. 2021

The most streamlined interview process I've had in my entire career. People were extremely nice and really tried to make the experience as positive an stress-free as possible. Next stages were scheduled very timely and efficiently - you knew what to expect at every step. 1. Applied directly on their career site (uploaded CV and cover letter) 2. Talent manager contacted me a few weeks later. 3. Intro call with talent manager. 4. Online Assessment - HackerRank online coding test (easy to medium question) 5. Second call with talent manager. 6. Phone Assessment - HakerRank live coding with one of their engineers (medium question) 7. Final Round - 4 interviews 1 hr each Live coding interview with engineer - Medium to hard question System Design - Design a system that .... 2 Behavioral interviews - Give me an example of a time when ....

Coding: Questions specific to their internal use cases - prep data structures, sorting, graph traversal, binary search very well System Design: they will ask you to design an internal system that they have - prepping classic system design questions will help

Google
      Amazon