Siemens

Recherches associées: Avis sur Siemens | Offres d’emploi chez Siemens | Salaires chez Siemens | Avantages sociaux chez Siemens
      Entretiens chez SiemensEntretiens d’embauche pour Procurement chez SiemensEntretien chez Siemens

11 avr. 2011

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Siemens en mars 2011

The HR recruiter from Iselin, NJ that called me was extremely rude and condescending from the onset of the interview. She would not let me finish answering her questions before asking another. She snapped off her questions very quickly (Marine like) and in a tone that was not friendly. She asked me a couple questions which I deemed very inappropriate and not related to my performance, the positions I held in the past, or the position I was interviewing for. If this is the type of person Siemens chooses to place on the front line to represent them, then they really have a problem.

What have you been doing since you've been layed off? Why haven't you been working for a temp agency?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Procurement chez Siemens

12 avr. 2023
      Tres Cantos

J'ai passé un entretien chez Siemens (Tres Cantos)

Entrevista de 45 minutos en la que se realizan, en primer lugar, una serie de preguntas personales. A continuación, preguntas relacionadas con la empresa en general y después con el puesto en concreto.

¿Qué te ha motivado a querer unirte a nosotros?

14 avr. 2023
      Milan

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Siemens (Milan) en févr. 2023

Intervista con HR molto tranquilla mirata a capire il tuo background, ambizioni e il livello di inglese. Procedura molto standard e simile ad altre aziende. Ti possono chiedere domande del tipo "parlami di un traguardo importante che hai raggiunto" oppure "un momento in cui ti sei trovato in difficoltà e come lo hai superato".

parlami del tuo background accademico e perchè hai scelto questa job position.

30 oct. 2018

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 7 semaines. J'ai passé un entretien chez Siemens

I originally applied online, then a phone interview which lead to a face-to-face interview. It took awhile for them to get back to me with each step of the process.

Can you tell me a time where you went above and beyond with an assignment or role on campus?