Ritz-Carlton

Fait partie de Marriott International

Recherches associées: Avis sur Ritz-Carlton | Offres d’emploi chez Ritz-Carlton | Salaires chez Ritz-Carlton | Avantages sociaux chez Ritz-Carlton
      Entretiens chez Ritz-CarltonEntretiens d’embauche pour Administrative Assistant chez Ritz-CarltonEntretien chez Ritz-Carlton

24 oct. 2018
      Astana

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Ritz-Carlton (Astana) en mai 2018

Interview wasn't technical but more personal, as well as interviewer wanted to hear me speaking in english. questions in the beginning were more personal and experience-based, but after were more situation questions

Tell me about yourself

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Administrative Assistant chez Ritz-Carlton

30 déc. 2020
      New York, NY

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Ritz-Carlton (New York, NY) en janv. 2019

Great people east to talk to fun place good staff and summer time. I look forward to hearing back soon. I’m sure this week. We will see! I should hear back in two weeks to so.

Why do you want to work here

1 janv. 2012
      Avon, CO

Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Ritz-Carlton (Avon, CO) en déc. 2010

The process from application to actual hiring offer is lengthy, at least it is during the winter as this particular location is very busy getting extra staff onboard. Don't expect them to be in touch the next day; continue your job search or work if you are employed.

How would you handle a situation where the guest was very demanding, or indicated that they required something a certain way, because of their "celebrity" status?

Marriott International
      IHG Hotels and Resorts