LyondellBasell

Recherches associées: Avis sur LyondellBasell | Offres d’emploi chez LyondellBasell | Salaires chez LyondellBasell | Avantages sociaux chez LyondellBasell
      Entretiens chez LyondellBasellEntretiens d’embauche pour Operations chez LyondellBasellEntretien chez LyondellBasell

6 févr. 2019
      Houston, TX

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez LyondellBasell (Houston, TX) en mars 2017

took 3 weeks then a phone call was easy then a face interview with two people one manager and the supervisor of operations, after that I get a call three weeks later to start the paper work for the drug test and hiring.

Ask about systems mechanical and electrical

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Operations chez LyondellBasell

12 févr. 2024
      Channelview, TX

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez LyondellBasell (Channelview, TX) en déc. 2020

Group of individuals, sat for quite a while waiting. Interviewed separately in rooms this process of entering data before hand is irritating me. I can’t believe this thing is asking for a certain amount of words

Tell me about how you did something safe.

20 mai 2019

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 12 mois. J'ai passé un entretien chez LyondellBasell

Had to pass two tests. One written then the cobra test. The interview was a panel of 5 people. Asked for specific examples of past situations. Lasted about 45 minutes.

Name a time when you intervened to keep somebody safe

BASF
      Dow