Avis sur LyondellBasell | Glassdoor.be

Avis sur LyondellBasell

Mis à jour le 11 juil. 2019

Pour filtrer les avis, ou .

389 avis trouvés

3.5
ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
Tendances des évaluationsTendances des évaluations
60%
Recommandent à un ami
87%
Approuvent le PDG
LyondellBasell CEO Bhavesh V. “Bob” Patel
Bhavesh V. “Bob” Patel
101 évaluations
  1. "Proces operator Maasvlakte volcontinu"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
      Employé actuel - Employé anonyme 
      Recommande
      Point de vue positif

      Je travaille chez LyondellBasell à temps plein depuis plus de 10 ans

      Avantages

      Salaris, collega’s, gezelligheid, professioneel, veiligheid

      Inconvénients

      Lange weg om wat te regelen

      LyondellBasell2019-06-15
    • "Goed"

      ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
        Employé actuel - Employé anonyme 

        Je travaille chez LyondellBasell à temps plein

        Avantages

        Investeert veel in personeel en fabriek

        Inconvénients

        Eindeloze procedures doordat het een global bedrijf is

        LyondellBasell2019-03-21
      • "dynamisch en competitief bedrijf"

        ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
        • Équilibre travail/vie privée
        • Culture et valeurs
        • Opportunités de carrière
        • Rémunération et avantages
        • Équipe dirigeante
        Employé actuel - Process Operator à Rotterdam
        Recommande
        Point de vue positif
        Approuve le PDG

        Je travaille chez LyondellBasell à temps plein depuis plus de 8 ans

        Avantages

        toon aangevend, veiligheid bewust, doorgroei mogenlijkheden

        Inconvénients

        lokaal minder goede termijn visie, onervaren managment

        Conseils à la direction

        niet alleen luisteren naar kritiek maar er ook wat mee willen doen, kritiek kan ook opbouwend zijn en niet alleen maar negatief

        LyondellBasell2018-09-04
      • "Goed bedrijf"

        ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
        • Équilibre travail/vie privée
        • Culture et valeurs
        • Opportunités de carrière
        • Rémunération et avantages
        • Équipe dirigeante
        Ancien employé - Employé anonyme à Rotterdam
        Recommande
        Point de vue neutre

        J'ai travaillé chez LyondellBasell à temps plein plus de 10 ans

        Avantages

        Hoog salaris, veel verantwoording. Erg sociaal ingesteld

        Inconvénients

        Negatieve sfeer, eigendom Hedge fund

        Conseils à la direction

        Geen

        LyondellBasell2015-08-24
      • Utile (1)

        "Goede plek om te leren"

        ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
        • Équilibre travail/vie privée
        • Culture et valeurs
        • Opportunités de carrière
        • Rémunération et avantages
        • Équipe dirigeante
        Ancien employé - IT-Engineer à Rotterdam
        Ne recommande pas
        Point de vue négatif
        Pas d'avis sur le PDG

        J'ai travaillé chez LyondellBasell à temps plein plus de 3 ans

        Avantages

        Veel projecten om te leren over nieuwe technologie.

        Inconvénients

        Ongelooflijk onderbezet. Geen kans voor promotie omhoog. Verschrikkelijke werk-privé balans.

        Conseils à la direction

        Doelloos

        LyondellBasell2014-08-01
      • Utile (3)

        "Deadlines, deadlines, deadlines."

        ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
        • Équilibre travail/vie privée
        • Culture et valeurs
        • Opportunités de carrière
        • Rémunération et avantages
        • Équipe dirigeante
        Employé actuel - Manager 
        Ne recommande pas
        Point de vue positif
        N'approuve pas le PDG

        Je travaille chez LyondellBasell à temps plein

        Avantages

        Goed salaris en een impuls voor je cv. Vriendelijke, behulpzame en deskundige collega's. Goede technologie om te concurreren in de markt.

        Inconvénients

        Idiote omgeving om deadlines van 12 uur te halen. Deze "paniek"-mentaliteit is routine geworden! Weinig tijd om na te denken over strategie en planning op lange termijn. Brandjes blussen om je te verweren tegenover het senior management kost tijd en energie. Weinig groeimogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, het management is alleen geïnteresseerd in de eigen loopbaan en promotie.

        Conseils à la direction

        Investeer in IT-systemen en mensen.

        LyondellBasell2013-04-11
      • Utile (3)

        "Eens een geweldig bedrijf, nu vreemd. En het einde is nog steeds niet in zicht."

        ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
        • Équilibre travail/vie privée
        • Culture et valeurs
        • Opportunités de carrière
        • Rémunération et avantages
        • Équipe dirigeante
        Employé actuel - Employé anonyme à Rotterdam
        Ne recommande pas
        Point de vue négatif
        N'approuve pas le PDG

        Je travaille chez LyondellBasell à temps plein depuis plus de 10 ans

        Avantages

        Nog steeds een heleboel leuke collega's en een redelijk salaris

        Inconvénients

        Slecht management met vreemde ideeën die niets om hun mensen geven. De aandeelhouders zijn nummer 1 en dan voor lange tijd niets.

        Conseils à la direction

        Luister naar de mensen! Jullie deden een hoop onderzoeken, maar wilden nooit, nooit echt op de juiste manier veranderen! Volgens jullie zijn het altijd de medewerkers die in fout zijn, niet het management.

        LyondellBasell2013-03-13
      • Utile (2)

        "Lyondell en Basell zijn geweldige bedrijven geweest om voor te werken. LyondellBasell hield het slechtste van de twee samenstellende bedrijven."

        ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
        • Équilibre travail/vie privée
        • Opportunités de carrière
        • Rémunération et avantages
        • Équipe dirigeante
        Employé actuel - Employé anonyme à Rotterdam
        Ne recommande pas
        N'approuve pas le PDG

        Je travaille chez LyondellBasell à

        Avantages

        Compensatiepakket is uitgelijnd op industriestandaarden. Nog steeds werken er een heleboel geweldige mensen in het bedrijf, ondanks dat ze het op een snel tempo verlaten.

        Inconvénients

        Bedrijf geeft niet om de werknemers. de meeste seniormanagers zijn alleen geinteresseerd in hun kortetermijnprikkels/bonussen.

        LyondellBasell2012-04-11
      • Utile (6)

        "Was zeer goed, maar nu verpest door geldzuchtig senior management"

        ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
        • Équilibre travail/vie privée
        • Opportunités de carrière
        • Rémunération et avantages
        • Équipe dirigeante
        Employé actuel - Sales Representative à Rotterdam
        Ne recommande pas
        N'approuve pas le PDG

        Je travaille chez LyondellBasell à

        Avantages

        Geweldige teamsfeer (mentaliteit we zitten samen in deze ellende...laten we elkaar helpen) Zeer competente collega's (hoewel steeds meer het bedrijf verlaten) Goed bedrijf om bij te horen Bovengemiddeld salaris

        Inconvénients

        Moraal van het bedrijf is erg laag en algehele sfeer is negatief CEO en senior management verpesten het bedrijf CEO heeft alleen managementboeken uit de jaren 80 gelezen en gebruikt deze nog steeds. Regeren door angst... Medewerkers en het management zijn bang voor de CEO en daarom contraproductief en nemen commercieel verkeerde beslissingen nemen. Werknemers in het bedrijf hebben het opgegeven en maken zich niet...

        Dérouler

        Conseils à la direction

        Probeer de tijd te vinden een paar boeken over management te lezen die in de afgelopen tien jaar geschreven zijn. 18 uur per dag werken en nooit je gezin zien is niet iets positiefs om trots op te zijn, het is echt zielig. Erken dat jij niet degene bent die dit bedrijf laat uitblinken, maar de medewerkers. Met het huidige gebrek aan communicatie tussen senior management en medewerkers rijden we alleen maar mee op de...

        Dérouler
        LyondellBasell2011-10-09
      • "Process operator"

        ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
        • Équilibre travail/vie privée
        • Culture et valeurs
        • Opportunités de carrière
        • Rémunération et avantages
        • Équipe dirigeante
        Employé actuel - Process Operator 
        Recommande
        Point de vue neutre
        Approuve le PDG

        Je travaille chez LyondellBasell à temps plein depuis plus d'un an

        Avantages

        Good work environment, great pay, and a good schedule (for shift work).

        Inconvénients

        Management is more worried about their end of year bonus than handling problems. Recent loss of bonus percentage, incompetency at upper levels of management.

        Conseils à la direction

        Based off of experience I won’t even try to waste my time writing constructive criticism.

        LyondellBasell2019-07-11
      389 avis trouvés