Google

Recherches associées: Avis sur Google | Offres d’emploi chez Google | Salaires chez Google | Avantages sociaux chez Google
      Entretiens chez GoogleEntretiens d’embauche pour Advertising Solution Architect chez GoogleEntretien chez Google

2 nov. 2023
      Séoul
      Entretien difficile

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Google (Séoul) en mai 2022

Apply-2 interviews set up once- 1st interview: design a delivery app system and what to improve , what was the hardest problem you faced in work. Asked about tech questions related to API, some parsing problem(used python)

How do u deal with colleague with low performance

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Advertising Solution Architect chez Google

26 août 2022

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Google en août 2022

The first round is a recruiter chat with HR, it lasted about 45 mins and could be divided into 3 parts part 1 is a basic information introduction like how are you and self-introduction part 2 has 10 multiple selections about technology, 5 of them are SQL relevant and 5 are web relevant part 3 is a hypothetical question that is not easy to answer

if you want to create an APP, what is it and what it will be

26 févr. 2024

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Google en juil. 2021

4 Rounds in total. First 2 are simple tech questions and casual talk regarding previous experiences. Third one was little stressed behavior questions. While the last one is with the future mgr

Q: How to design a system for car park.

Amazon
      Mercado Livre