Continental

Recherches associées: Avis sur Continental | Offres d’emploi chez Continental | Salaires chez Continental | Avantages sociaux chez Continental
      Entretiens chez ContinentalEntretiens d’embauche pour Hardware Engineer chez ContinentalEntretien chez Continental

7 sept. 2018
      Mysore

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Continental (Mysore) en août 2018

Firstly, we had to write an online test based on general aptitude and technical questions based on analog, digital and opamps. Then we had a face to face interview based on the resume and projects done during our engineering. Then at last we had casual HR round.

1. Difference between micro-controller and micro-processor 2. Difference between RISC and CISC. 3. Draw the circuit of Opamp as Adder and Opamp as Subtractor 4. What are the storage classes in C? 5. What is the difference between auto and static class in C, please elaborate.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Hardware Engineer chez Continental

19 déc. 2025

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Continental en janv. 2021

Entrevista interna, directamente con el jefe, Despuéscon dos similares y al final con el manager, al parecer al TPL nunce le informaron demi contratación y eso jugó en mi cpntra porque sólo me puso a hacer tareas poco retadoras

LIN, CAN, diferencias, proyectos en los que he estado

19 juil. 2020
      Bengaluru

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Continental (Bengaluru) en sept. 2019

It was quite long.Had 3 rounds of interview excluding HR.process took like some 2 -3 months for releasing offer letter. 1 round:skill check on design basics like circuits using transistors,resistors,filters etc 2 round : completely based out of resume like how you would deal when a task given and testing the skills possessed. 3 round: discussion with BU head and questions based on profile.

Its a B2P question: how would you proceed if you were given a schematic in which you have to reduce the costs

Ford Motor Company
      Stellantis