AT&T

Recherches associées: Avis sur AT&T | Offres d’emploi chez AT&T | Salaires chez AT&T | Avantages sociaux chez AT&T
      Entretiens chez AT&TEntretiens d’embauche pour Test Data Engineering Architect/ Senior QA Technical Specialist chez AT&TEntretien chez AT&T

Entretien pour Test Data Engineering Architect/ Senior QA Technical Specialist

15 mai 2024
      Bengaluru

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez AT&T (Bengaluru) en avr. 2024

There were totally 4 rounds including HR round. 1. Hacker Rank Coding Round - I was asked a medium level SQL question and Java Selenium question 2. Technical Round : They asked 2 programming questions and 3 SQL questions followed by framework explanation, behavioral questions, telecom domain related questions. 3. Techno Managerial Round: They manual testing questions, automation related questions, telecom domain related questions and behavioral questions. 4. HR Discussion : Why Atnt? 2. What if you are retained by your company with counter offer, will still join Atnt 3. Why looking for job change? 4. Discussed CTC In spite of clearing all the rounds of interview and HR discussion, i didn't get the offer letter. Worst part is HR ignored my calls when called him to get updates about offer letter. I waited and waited but no response from them.

Telefónica
      Huawei Technologies