iBox Technology

Recherches associées: Avis sur iBox Technology | Offres d’emploi chez iBox Technology | Salaires chez iBox Technology | Avantages sociaux chez iBox Technology
      Entretiens chez iBox TechnologyEntretiens d’embauche pour Senior Developer chez iBox TechnologyEntretien chez iBox Technology

Entretien pour Senior Developer

10 mars 2016
      Bengaluru

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez iBox Technology (Bengaluru) en févr. 2016

Its a face to face interview. they asked few questions in MVC and OOPS concepts.overall it took 25 min.. 2 member team interviewed me . they looks very friendly and the questions asked in the correct manner.even if you dont know they respond you well.at the end they asked me "do you have any questions for us" . i asked few questions about the company and project .then they told HR will get back to you.

1.Project Explanation 2.Routing in MVC 3.Abstraction 4.Base class 5.Partial Views in MVC 6.constructor .....

MRS Logistica
      Hamburg Süd