anovIP

Recherches associées: Avis sur anovIP | Offres d’emploi chez anovIP | Salaires chez anovIP | Avantages sociaux chez anovIP
      Entretiens chez anovIPEntretiens d’embauche pour Research Associate chez anovIPEntretien chez anovIP

Baker McKenzie
      DLA Piper
      Greenberg Traurig
      LawFirm.com

3 févr. 2022

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Research Associate chez anovIP

17 févr. 2021
      New Delhi

J'ai postulé via une autre source. J'ai passé un entretien chez anovIP

The Interviewers first ask self Introduction Then they ask 4-6 Technical Question In your Domain of Education, the they ask about from which college you have studiedif you are post graduate they will ask some questions from area of specialization. Something Question from your college project background and their related questions.

Q Brief Introducation? Q. What is CDMA,TDMA & FDMA? Q. What is difference between Latch/Flip-flop? Q. What is the main principle of antenna?

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez anovIP (New Delhi) en janv. 2021

Called for technical and HR rounds. Conducted technical round after 5 days, called for HR round a week after technical round, informed the results a week later. Even after lengthy process, offered salary very less then market

Tell me about yourself, IP related questions, domain knowledge

2 mars 2018
      New Delhi

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez anovIP (New Delhi) en déc. 2017

Interview Questionnaire, Technical Interview, HR Interview - three stage process. Good part - everything was completed in single day. Generally companies take 3-5 days. I waited until the HR Manager came but I was treated well by other staff. The Technical Interviewer asked if I needed water or tea

Techno round was lengthy and quite tough. Mostly questions were on subject knowledge studied in my Masters