Zip Co

Recherches associées: Avis sur Zip Co | Offres d’emploi chez Zip Co | Salaires chez Zip Co | Avantages sociaux chez Zip Co
      Entretiens chez Zip CoEntretiens d’embauche pour Python Technical Lead chez Zip CoEntretien chez Zip Co

JPMorganChase
      HSBC
      BBVA
      Itaú Unibanco

Entretien pour Python Technical Lead

24 juin 2021
      Sydney

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Zip Co (Sydney) en mai 2021

First you will get a phone interview with HR., explaining the role, work, and perks. Then there is zoom interview with engineering manager, asking you to share relevant experience to the job advertised. NExt is code chanllenge, you need to read a book , then take the challenge, within a short time span.(5 days)

It to reveal your thoughts on software development practices, If you like learning, quick leaner, autonomous If you are familiar with Elastic Search

This job requires beyond 9-5 effort, but comes with Bonus, and share options. Are you prepared to get calls 8pm to fix something?

For Code challenge, you need to read a book, then do the code challenge. You are given 5 days.