Zimmer Biomet

Recherches associées: Avis sur Zimmer Biomet | Offres d’emploi chez Zimmer Biomet | Salaires chez Zimmer Biomet | Avantages sociaux chez Zimmer Biomet
      Entretiens chez Zimmer BiometEntretiens d’embauche pour IT Analyst chez Zimmer BiometEntretien chez Zimmer Biomet

Entretien pour IT Analyst

1 mars 2019
      Warsaw, IN

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris plus de 3 mois. J'ai passé un entretien chez Zimmer Biomet (Warsaw, IN) en oct. 2018

Very long process. I started at Zimmer Biomet as a contractor on another project. I applied for this full time position on September 4. I didn't have my first interview until October 4. And, I didn't have my final interview until October 30. I got my offer on November 12. I didn't start until December 17.

What is a Singleton?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme IT Analyst chez Zimmer Biomet

Entretien pour IT Analyst

29 sept. 2014
      Warsaw, IN

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez Zimmer Biomet (Warsaw, IN) en sept. 2014

Applied for the position in July. Received email to setup interview with IT Director. Interview went well. Invitation to setup interview with Analyst. Interview went well. After 4 weeks, they called and asked if I would work for another location and come for face-to-face interviews. They changed schedule on me at last minute (which appeared as if I didn't have correct schedule). HR manager was unable to answer questions I asked. Think she felt offended ultimately. Everyone else was great; HR manager just not engaged; didn't seem to care; no personality.

Why Zimmer?
      Réponse de Zimmer Biomet
      Thank you for taking the time to provide feedback on your interview experience with Zimmer. We continue to look for ways to increase the satifaction of our candidates and we will use your feedback to look for ways to make further improvements. We want to ensure our candidates questions are fully answered and that they have a great experience regardless of whether or not an offer is provided. Thank you for your interest in Zimmer and for providing feedback to us.

Fresenius Kabi
      Haleon