YRC Freight

Recherches associées: Avis sur YRC Freight | Offres d’emploi chez YRC Freight | Salaires chez YRC Freight | Avantages sociaux chez YRC Freight
      Entretiens chez YRC FreightEntretiens d’embauche pour Driver/Dockworker chez YRC FreightEntretien chez YRC Freight

Entretien pour Driver/Dockworker

8 nov. 2015
      Orland Park, IL

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez YRC Freight (Orland Park, IL)

I was asked many unanswerable questions. As a person who was desperate for employment, I was asked questions who's answers only answered lies! I do not know how to answer the questions in fifty words or less.(Or more) That is the standard! Hope you never apply! RUN!!!!!

The phone interview was more honest than the actual interview. Are you willing to work outside in the cold?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Driver/Dockworker chez YRC Freight

Entretien pour Driver/Dockworker

30 août 2015
      Waco, TX

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez YRC Freight (Waco, TX) en avr. 2015

All lies but kinkade will act like he is talking truth to you.Is this YRC policy, can someone judge what I will or will not do. I feel that mr Kinkaid had a total malice intent before he even begin to spoken with me, I feel that begin any word were even said to me, he was looking for any and/or excuse to have distain toward me, This to me was a justify termination.

CDL

DHL Express