Xoriant

Recherches associées: Avis sur Xoriant | Offres d’emploi chez Xoriant | Salaires chez Xoriant | Avantages sociaux chez Xoriant
      Entretiens chez XoriantEntretiens d’embauche pour Software Test Engineer chez XoriantEntretien chez Xoriant

19 avr. 2023
      Pune

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Xoriant (Pune) en janv. 2019

Good better vest to know more how to get a tc design actually result get confidence to answer quickly and hr final found hh grp discussion pre hr, final hr

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Test Engineer chez Xoriant

4 juin 2021
      New Delhi

J'ai passé un entretien chez Xoriant (New Delhi)

I attended 6rounds of interview, but after that no proper response from xoriant. Very long interview process almost they took 2.5months to conduct all rounds,i.e online test, 3 TR, 1 Hr round, 1Manager round

Difference between Regression and Retesting OOPS concepts from java locators in selenium

3 mars 2020

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Xoriant

There were 3 rounds of interview on same day 1. L1 -Technical (java concepts, collections, basic algorithms, basic selenium questions) 2. L2 -Technical(Less technical and more of process based and testing methodologies based questions) 3. Managerial round. After few days i got a mail saying there will be a client interview. Its been more than 15 days, still waiting for the client interview schedule.

OOPS concepts, Reverse the string, Locators related questions.
      Réponse de Xoriant
      Thank you for your feedback. We are constantly improving our candidate experience. If you’d like to provide additional suggestions, please also email us at experience@xoriant.com.

12 nov. 2019
      Ghaziabad

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Xoriant (Ghaziabad) en nov. 2019

It was a Campus Recruitment process The complete process take two days to complete Complete process includes 5 rounds Day 1 1. Online Test 2. Group discussion Day 2 3. Technical interview 4. Managerial round 5. And Human resource Interview There are two presentation on 2 days before process start

In online test there are 2 basic coding questions

Technical interview is all about basic knowledge about oops concepts,DBMS,SQl. Basic logic building Programming question

In Mr and Hr be prepared for every thing you written on your resume apart from Technical I was asked to explain each and everything about my major project

IBM
      Dell Technologies