XProtean

Recherches associées: Avis sur XProtean | Offres d’emploi chez XProtean | Salaires chez XProtean | Avantages sociaux chez XProtean
      Entretiens chez XProteanEntretiens d’embauche pour Associate Software Engineer chez XProteanEntretien chez XProtean

Bengaluru

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez XProtean (Bengaluru) en sept. 2016

There are 3 round .1st round was written test 2nd round was technical face-to-face 3rd round was HR. 1st round consist of c,c++,java technical question.2nd round consist of java question ,3rd round they asked question based on resume

Tell about yourself

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Associate Software Engineer chez XProtean

Bengaluru

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez XProtean (Bengaluru) en août 2017

It was not much difficult we had first round as group discussion in that i got selected then technical interview which I cleared with ease cos I am strong in technical then hr was basically what will be our salary preference

What is different between hard work and smart

Bengaluru

They conducted three rounds and i felt it easy as I was prepared. There were 3 rounds. First was technical written round it was based on java programming language and second round was technical face to face. They asked on java programming language and finaly it was H.R round they asked questions based on resume.

They asked about my strength

Renault Group
      GE