J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Working Talent (Amsterdam)
Entretien
Ik heb de sollicitatieprocedure als duidelijk ervaren. De reactietijd was snel en het contact met de Recruiter erg prettig. Ik heb een eerste gesprek, assessment en tweede gesprek gehad en de procedure heb ik in 2 weken kunnen doorlopen. Tevreden!
J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Working Talent (Amsterdam)
Entretien
Prima sollicitatiegesprek met de recruiters. Eerst heb je een gesprek met een recruiter m.b.t de bootcamp. Als dit positief verloopt, mag je daarna een online assessment maken. Hierna heb je nog een gesprek met een accountmanager over de type opdrachten.
Questions d'entretien [1]
Question 1
Vertel wat over jezelf.
In wat voor opdrachten ben je geinteresseerd?
J'ai passé un entretien chez Working Talent en avr. 2024
Entretien
Omdat ik een week voor de start van een nieuwe bootcamp een recruiter die ik eerder gesproken had, opnieuw had benaderd is mijn proces een stuk sneller verlopen dan gemiddeld. Ik heb een 2-in-1 gesprek gehad met sales en een recruiter. Tijdens het gesprek is er van alles aan mij duidelijk uitgelegd zodat ik een goed beeld had van de bootcamp en het vervolg na de bootcamp.