Winfrotel Solutions

Recherches associées: Avis sur Winfrotel Solutions | Offres d’emploi chez Winfrotel Solutions | Salaires chez Winfrotel Solutions | Avantages sociaux chez Winfrotel Solutions
      Entretiens chez Winfrotel SolutionsEntretiens d’embauche pour IT Looks Like A Fake Company to Me! chez Winfrotel SolutionsEntretien chez Winfrotel Solutions

Entretien pour IT Looks Like A Fake Company to Me!

4 nov. 2014

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Winfrotel Solutions en août 2014

Please be careful if they have contacted you. I did a thorough search on this company, and the weird part is that I can barely find any information on them. Their recruiters on LinkedIn do not (did not, because literally 30 seconds after I spoke to them and called them out for not being very legitimate, all their recruiters suddenly had faces on them!) have any pictures, and each recruiter has around 4-5 connections only! Their "executive vice president" who has supposedly been a recruiter for 19 years has 9 connections. And they all seem to have endorsements from each other!!!!!!! I looked up their testimonials on their website, none of the candidates exist! Besides this, they charge $600 for their training which I am guessing is a huge sham! So please be cautious!

Look up their website, it seems to have been setup 3 months ago, and the company started in 2010!