Vodafone

Recherches associées: Avis sur Vodafone | Offres d’emploi chez Vodafone | Salaires chez Vodafone | Avantages sociaux chez Vodafone
      Entretiens chez VodafoneEntretiens d’embauche pour International Account Advisor chez VodafoneEntretien chez Vodafone

30 nov. 2022

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Vodafone

Quick and easy, first it started with a phone interview then an online virtual interview. It was all in English of course and it depended on the English level as they require C1 level

Would you please tell me about yourself?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme International Account Advisor chez Vodafone

29 mars 2024

J'ai passé un entretien chez Vodafone

The initial contact from Vodafone was a phone call. After the phone call, I had an interview with HireVue. HireVue is a video interviewing platform that many companies use for their initial screening or interview rounds. During this interview, I answered pre-recorded questions presented through the platform. These questions could have covered various topics, including job experience, skills relevant to the position, and possibly even language proficiency.

Describe a situation where you had to meet a tight deadline. How did you prioritize your tasks and manage your time?

8 déc. 2022
      Le Caire,

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Vodafone (Le Caire, ) en juin 2022

two process interview to know your English level and they are friendly so do not worry but most important be confident while speaking and telling the truth no previous experience is required

tell me about yourself what's the hardest situation you faced tell me about a movie you watched before

Telefónica
      Huawei Technologies