Vitech Systems Group

Recherches associées: Avis sur Vitech Systems Group | Offres d’emploi chez Vitech Systems Group | Salaires chez Vitech Systems Group | Avantages sociaux chez Vitech Systems Group
      Entretiens chez Vitech Systems GroupEntretiens d’embauche pour Senior Java Developer chez Vitech Systems GroupEntretien chez Vitech Systems Group

Entretien pour Senior Java Developer

13 mai 2016

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Vitech Systems Group

Not to difficult, screening on the phone. And in person interview, pretty standard. Question regarding java , background experience. Interviewer give you an overview of the process of development. Hr also ask questions about why left previous jobs, any difficult project ... and how it was handled. They would present a questionnaire and discuss various problems and how would you approach it.

How can you load configuration once in a web app?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Senior Java Developer chez Vitech Systems Group

Entretien pour Senior Java Developer

22 août 2019
      Bengaluru

Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Vitech Systems Group (Bengaluru) en août 2019

1. First they have conducted Hacker Rank Test online. 2. After clearing Hacker Rank test they arranged skype interview for 2nd round. 3. Interviewee have asked very nasics with core java, Spring Thats it. After given precise answers with examples for every question still they rejected. This is one of best interview in terms of answering, i feel simple waste of time even after lot of effort and clearing all questions they just neglected and showing the attitude. Dont go for it waste of time.

HashMap vs arrayList Hibernate load() and get(), session

SAP
      Capgemini