Vedanta Resources

Recherches associées: Avis sur Vedanta Resources | Offres d’emploi chez Vedanta Resources | Salaires chez Vedanta Resources | Avantages sociaux chez Vedanta Resources
      Entretiens chez Vedanta ResourcesEntretiens d’embauche pour Graduate Engineer Trainee chez Vedanta ResourcesEntretien chez Vedanta Resources

31 oct. 2023
      Offre refusée

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 4 jours. J'ai passé un entretien chez Vedanta Resources en févr. 2023

On campus Placement process 1. Online test - Difficulty -> Moderate to hard (according to the branch) 2. Group discussion - online 3. Technical interview 4. HR - Group HR round

Basic concepts and application-oriented questions were mainly focused

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Graduate Engineer Trainee chez Vedanta Resources

1 avr. 2024
      Bengaluru

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Vedanta Resources (Bengaluru) en mars 2024

moderate. R2 = GD was very easy , topic was renewable energy in driving manufacturing industries. R3 = TECH+HR, every question they asked were same).R1= Aptitude and technical, we were having 5 section, the test was quite moderate

Introduce yourself Q2. Tell me about your family background Q3. Why Vedanta ? Q4. Are you ready to relocate across any location in india? Q5. Do you have any plans for pursuing masters in future? Q6. Then they grilled me a lot on my internship .Prepare it well. Q7. Then they asked me about my major project . They seemed to be impressed by my major project explanation . Q8. Why not IT sector?

25 sept. 2023
      Papum Pare
      Entretien difficile

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Vedanta Resources (Papum Pare) en janv. 2023

It was a three-stage process, beginning with an online test, followed by an offline group discussion and personal interview. The interview process spanned over three months. Most of my colleagues at other colleges however, had purely online interviews.

I was asked about my favourite subject amongst my core subjects. Then I was asked some questions from that subject.