VTEX

Recherches associées: Avis sur VTEX | Offres d’emploi chez VTEX | Salaires chez VTEX | Avantages sociaux chez VTEX
      Entretiens chez VTEXEntretiens d’embauche pour Product Marketing Manager chez VTEXEntretien chez VTEX

9 févr. 2024

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 12 mois. J'ai passé un entretien chez VTEX en janv. 2023

O processo de recrutamento teve alguns problemas e o retorno do processo ocorreu depois de 1 ano. Cheguei a fazer todas as entrevistas e também o envio do case necessário, mas não recebi nenhum retorno. Depois de um ano, fui questionado se gostaria de retomar o processo e não tive a chance de refazer o case (visto que em um ano um profissional adquire novas habilidades) e várias variáveis foram adicionadas ao processo.

Experiências anteriores e entendimento de Marketing de Produto

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Product Marketing Manager chez VTEX

29 juil. 2025
      Bogotá, Bogota

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez VTEX (Bogotá, Bogota) en juil. 2024

It's a long process, almost 3 months but you get to learn a lot from the product and the ecosystem. You even get the opportunity to get certified in an e-commerce international diploma.

methodologies, previous learnings, how I drive results

23 oct. 2025
      Toronto, ON

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez VTEX (Toronto, ON) en juil. 2024

Difficult & confusing, their interview process kept changing with every step and had me take an exam, then had two more rounds. For a PMM role I was also asked to present a "sales pitch & product demo,'' including all the technical workflows of their product for the final round. Then they ultimately rejected me (after 7 rounds) on the basis that I don't have digital e-commerce experience :) There were no clear communications on the interview process and anything was happening throughout. Maybe they were undergoing a lot of org changes but it wasn't a very smooth experience interviewing for this organization.

I was asked to present a sales pitch demo for the final panel round.

Intel Corporation
      Lenovo