VDAB

Recherches associées: Avis sur VDAB | Offres d’emploi chez VDAB | Salaires chez VDAB | Avantages sociaux chez VDAB
      Entretiens chez VDABEntretiens d’embauche pour bemiddelaar chez VDABEntretien chez VDAB

30 sept. 2022

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme bemiddelaar chez VDAB

28 sept. 2025
      Tirlemont

J'ai passé un entretien chez VDAB

online (in coronatijd) een aantal rondes. Een paar maanden. Testings en gespreksrondes. Opbouwend. Zeer positief. Duidelijke toelichting. Vragen stellen wanneer onduidelijkheid. Bij contractbespreking heldere toelichting en aangename contacten met personeel HR.

Hoe zou je reageren op een klant die in financiele moeilijkheden zit en die ondanks verschillende gesprekken, je toch een negatief advies moet geven?

J'ai passé un entretien chez VDAB (Tirlemont)

De laatste stap was bij een extern bureau en dit gesprek en de test was afgerammeld en het was precies of de persoon er snel vanaf wou. Dit was dus geen aangename ervaring voor deze functie. veel testen, maar verder wel aanhgename gesprekken buiten de test en gesprek bij het extern bureau

veel persoonlijkheids vragen en voorbeelden uit ervaring.

11 nov. 2025
      Tirlemont

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez VDAB (Tirlemont) en mars 2025

Ronde 1) Indienen kandidatuur met motivatiebrief en CV. Daarna word je kandidatuur bekeken en word je geïnformeerd of je door mag naar ronde 2. Ronde 2) jurygesprek met o.a. HR en afdelingshoofd Ronde 3) online testen Ronde 4) rollenspel via een gespecialiseerd bureau

Waarom wil je deze functie?