UW Health

Recherches associées: Avis sur UW Health | Offres d’emploi chez UW Health | Salaires chez UW Health | Avantages sociaux chez UW Health
      Entretiens chez UW HealthEntretiens d’embauche pour Business Analyst chez UW HealthEntretien chez UW Health

10 déc. 2015
      Madison, WI

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Business Analyst chez UW Health

8 sept. 2024
      Madison, WI

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez UW Health (Madison, WI) en oct. 2015

Their first interview is a phone interview, set up in advance via email. The HR person was simply a gatekeeper for a plethora of hiring managers. The position was still posted (and remained posted for at least a month after this interview).

Q: Have you ever been asked to leave a job? (meaning, I suppose, have you ever been fired without being fired).

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez UW Health (Madison, WI)

There was a routine phone screen that asked to briefly expand on each previous position. The recruiter knew virtually nothing about the role that wasn't in the job description. Claimed to be open to candidates proactively reaching out during the process, but then didn't respond.

Please describe what you did at xyz company?

16 juin 2022

Le processus a pris 6 semaines. J'ai passé un entretien chez UW Health en mai 2022

I did a phone interview and they seemed very interested. It’s been over a month now and I haven’t heard anything. I’ve reached out multiple times and have got no response. Very unprofessional.

How did you hear about UW health?