US Army

Recherches associées: Avis sur US Army | Offres d’emploi chez US Army | Salaires chez US Army | Avantages sociaux chez US Army
      Entretiens chez US ArmyEntretiens d’embauche pour Top Secret/SCI Security Clearance chez US ArmyEntretien chez US Army

Entretien pour Top Secret/SCI Security Clearance

27 août 2015
      Houston, TX
      Entretien difficile

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez US Army (Houston, TX) en août 2011

Don't let your recruiters fill out the SF86 for you. The jacked up mine royally and left me to sort out the misinformation directly with my interviewer. They will contact your listed contacts pretty quickly. Please give them a heads up, and make sure you trust your contacts. List each and every employer and address, don't summarize. Have a contact for each job, each residence, and make sure you have only one unique contact for each one. Be honest.

Do you now or have you EVER held dual/multiple citizenships?

Have you EVER served, as a civilian or military member in a foreign country's military, intelligence, diplomatic, security forces, militia, other defense force, or government agency?

Have you traveled outside the U.S. in the last seven (7) years?

Have you EVER knowingly engaged in activities designed to overthrow the U.S. Government by force?