Trigyn Technologies

Recherches associées: Avis sur Trigyn Technologies | Offres d’emploi chez Trigyn Technologies | Salaires chez Trigyn Technologies | Avantages sociaux chez Trigyn Technologies
      Entretiens chez Trigyn TechnologiesEntretiens d’embauche pour Sr PHP Developer chez Trigyn TechnologiesEntretien chez Trigyn Technologies

Entretien pour Sr PHP Developer

3 juil. 2024

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Trigyn Technologies en juin 2024

Hr conduct my 1st round completed 45 mins . this round selected . 2nd round take Mr. Anand ask first why looking remote opportunity. second question how many kids . who cares for the children. Who drops children to school.not ask any technical "T" . i fell personal company join my wife and kids not me . after 1 day hr told me not selected . i m shocked . if you judge my skill this type of question Mr. Anand . this unprofessional thing . Anuradha ji your result depends on second round . why conduct first round . Dear Management please check this process. if you select any candidate firstly interviewer told me not take leave . not any excuse this is not good process . only simple interview process . my overall experience never go for interview . Mr. Anand have one suggestion you show fear any candidate . candidate deliver good code and productivity . your thought is wrong thanks your time and my time also

1st round ask php,mysql,javascript question

IBM