Treebo Hotels

Recherches associées: Avis sur Treebo Hotels | Offres d’emploi chez Treebo Hotels | Salaires chez Treebo Hotels | Avantages sociaux chez Treebo Hotels
      Entretiens chez Treebo HotelsEntretiens d’embauche pour Senior Software Development Engineer In Test (SDET) chez Treebo HotelsEntretien chez Treebo Hotels

Hilton
      Marriott International
      Hyatt
      IHG Hotels and Resorts

Entretien pour Senior Software Development Engineer In Test (SDET)

15 avr. 2022
      New Delhi

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Senior Software Development Engineer In Test (SDET) chez Treebo Hotels

Entretien pour Senior Software Development Engineer In Test (SDET)

2 nov. 2022

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez Treebo Hotels (New Delhi) en avr. 2022

Received call via recruiter, after that 2 rounds of problem solving on DSA medium questions and sql queries and 1 round with director and 1 more round with Co founder of the company

arrays question to find equilibrium point
      Réponse de Treebo Hotels
      Your feedback is extremely valuable to us as we fine tune and continuously improve our interview process. In our endeavor to be an employer of choice and to continue to provide a great employee experience, your feedback is very valuable. Thank you once again. If you or anyone you know is keenly looking for an opportunity to join the Treebo team, please feel free to check our open roles on our website - https://careers.treebo.com/ Regards, Team Treebo

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Treebo Hotels

3 Rounds, 1 round coding and other 2 rounds technical rounds. Wrtiting this to complete the a 30 words range. Is it completed yet? Now it is completed. It should be done by now. 30 30 a a a a a a a a a a a a a a a

Arrays and the sorting algos