TomTom

Recherches associées: Avis sur TomTom | Offres d’emploi chez TomTom | Salaires chez TomTom | Avantages sociaux chez TomTom
      Entretiens chez TomTomEntretiens d’embauche pour Data Analyst Internship chez TomTomEntretien chez TomTom

Entretien pour Data Analyst Internship

15 mai 2026
      Berlin
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez TomTom (Berlin) en févr. 2026

i have applied for mandatory internship and received call from hr and shortlisted for 2nd round, the engineering manager so rude, the moment she joined she said we are not gonna offer any extension or full time offer as we don't have budget. i had another offer by that time and it was quite horrible

they asked me about some behavioural questions like, tell me about a time where u did some mistakes missed deadlines and son on.. then some technical questions and live coding in python and sql in codility

SAP
      Capgemini