Tokyo Joe's

Recherches associées: Avis sur Tokyo Joe's | Offres d’emploi chez Tokyo Joe's | Salaires chez Tokyo Joe's | Avantages sociaux chez Tokyo Joe's
      Entretiens chez Tokyo Joe'sEntretiens d’embauche pour Stagiaire En Dessin-conception D'outillage chez Tokyo Joe'sEntretien chez Tokyo Joe's

Starbucks
      Alsea
      Panda Express
      Darden

Entretien pour Stagiaire En Dessin-conception D'outillage

19 juil. 2016
      Greenwood Village, CO

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Stagiaire En Dessin-conception D'outillage chez Tokyo Joe's

Entretien pour Stagiaire En Dessin-conception D'outillage

17 janv. 2016
      Denver, CO

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Tokyo Joe's (Greenwood Village, CO) en juil. 2013

Joe's is always desperate for help but they still don't just hire anyone. They are looking for outgoing, hardworking, upbeat people. Be Eager. If you show an interest in learning sushi that helps and if you have knowledge of food allergies and special diets that is a plus. Be fast, polite, and accurate.

How flexible is your schedule?

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Tokyo Joe's (Denver, CO) en juil. 2015

I applied online and got a call back a couple of days later to set up and interview. I came in and it was a little busy so I was offered a drink and sat down while I waited for a manager. My interviewer was friendly and said I would fit in nicely , I got q call back a few days later came in for orientation and started the upcoming Monday.

Did I learn more by doing or by reading