Toggl

Recherches associées: Avis sur Toggl | Offres d’emploi chez Toggl | Salaires chez Toggl | Avantages sociaux chez Toggl
      Entretiens chez TogglEntretiens d’embauche pour Solutions Engineer chez TogglEntretien chez Toggl

Entretien pour Solutions Engineer

19 oct. 2025
      Indian Wells, CA
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 mois. J'ai passé un entretien chez Toggl (Indian Wells, CA) en août 2023

1️⃣ Application & Screening Online Application: Submit resume, cover letter, and sometimes portfolio or GitHub links. Recruiter Review: HR or talent partner screens your profile for role fit (skills, experience, education). Recruiter Call: 15–30 min intro chat to confirm motivation, communication, and salary alignment. 2️⃣ Technical or Skills Assessment Online Test / Take-Home Assignment: May include coding, data analysis, or prompt-engineering tasks. Technical Screen (Virtual): 45–60 min session focused on problem-solving, algorithms, or case studies. Example for tech roles: system-design or Python challenges. Example for consulting roles: client scenario or case-based reasoning.

coding system design behavioral hiring manager round