Telix Pharmaceuticals

Recherches associées: Avis sur Telix Pharmaceuticals | Offres d’emploi chez Telix Pharmaceuticals | Salaires chez Telix Pharmaceuticals | Avantages sociaux chez Telix Pharmaceuticals
      Entretiens chez Telix PharmaceuticalsEntretiens d’embauche pour Medical Writer chez Telix PharmaceuticalsEntretien chez Telix Pharmaceuticals

Entretien pour Medical Writer

12 mai 2025

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 8 semaines. J'ai passé un entretien chez Telix Pharmaceuticals en juil. 2024

I interviewed from July 25 to September 22 (about 8 weeks), with four rounds in total: an initial HR screen, a Writing Assessment, an interview with the Hiring Manager, and two additional interviews with managers. The process was generally professional, but quite drawn out. After investing significant time and completing multiple rounds, I received a generic form letter as the final response. A more personalized closing would have better reflected the time and engagement involved.

Tell me your top 3 values.

Bayer
      Johnson & Johnson