TekMedia Solutions

Recherches associées: Avis sur TekMedia Solutions | Offres d’emploi chez TekMedia Solutions | Salaires chez TekMedia Solutions | Avantages sociaux chez TekMedia Solutions
      Entretiens chez TekMedia SolutionsEntretiens d’embauche pour Promoter chez TekMedia SolutionsEntretien chez TekMedia Solutions

Entretien pour Promoter

10 juin 2013

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez TekMedia Solutions en mai 2013

General hiring request posted on gumtree. A simple email with resume will get you an interview slot on company location. The interview itself is generic, there is a thorough pre-interview form to be filled that includes language proficiencies, hobbies and past education. During the interview, generic questions about your tech expertise is asked. I do not know which company I will be posted to until after the interview. This is their client list from their website: Ban Leong Technologies Ltd Best Denki Courts Dell Dufry Singapore Garmin Asus Harvey Norman Pte Ltd Hewlett Packard LG Electronics Merdeka Audio Pte Ltd Microsoft NTUC Panasonic Singapore Samsung Asia Pte Ltd Toshiba Singapore Training is provided, however it is better to be already familiar with the products.

Nothing in particular. This company employs students (of legal working age) as well.