THG

Recherches associées: Avis sur THG | Offres d’emploi chez THG | Salaires chez THG | Avantages sociaux chez THG
      Entretiens chez THGEntretiens d’embauche pour Customer Service chez THGEntretien chez THG

14 avr. 2023
      Northwich, England

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez THG (Northwich, England)

Positive and lots of feedback in the interview process, friendly and really welcoming, questions as you'd expect going for a customer care role, communication was good with call and email contact follow up. Overall what I'd of expected.

What does customer experience mean to you? What have you done in previous roles to promote excellent customer care? Questions around decision making, product and some specialist areas (Beauty related questions tied to experience)

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Customer Service chez THG

15 oct. 2024
      Northwich, England

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez THG (Northwich, England) en oct. 2024

After applying via Indeed I received a phone call. This lasted about 20-30 minutes & I was offered a by face to face interview in the office. I thought their hiring process was very responsive & proactive.

When have you experienced poor customer service & how did that impact your relationship with that company?

14 déc. 2021

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez THG

Multiple people in a meeting talking, no formal interviews, asked very basic information about yourself and then was taken on for the role which I had applied for weeks earlier

Previous places I’d worked at

Google