TELUS Digital

Recherches associées: Avis sur TELUS Digital | Offres d’emploi chez TELUS Digital | Salaires chez TELUS Digital | Avantages sociaux chez TELUS Digital
      Entretiens chez TELUS DigitalEntretiens d’embauche pour Software Engineer chez TELUS DigitalEntretien chez TELUS Digital

Entretien pour Software Engineer

2 mai 2025

J'ai passé un entretien chez TELUS Digital

"Skand Pratap Singh" - this internal recruiter was the worst. Contacted me for a position on March 10th, kept asking redundant questions when the questionnaire answers everything. Got me into an interview after 2 MONTHS. I lied. The interviewer was the absolute worst. Entered room without greeting or introducing the company. Had a HEAVY indian accent. Asked gotcha questions about javascript and SQL. Haven't had an interview experience this bad in a while.

What prints first, console log in settimeout or promises

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer chez TELUS Digital

Entretien pour Software Engineer

10 juin 2026

J'ai passé un entretien chez TELUS Digital

el proceso fue extenso y nada claro, por lo que no fue bueno. las preguntas y evaluaciones preguntadas no fueron acorde al rol ni al nivel correspondiente. las preguntas iban mas acorde a un nivel superior, el entrevistador no era claro con las preguntas y al momento de responder no se sabia si pues, era la respuesta indicada ,ya que era abierta y podian ser varias las respuestas.

¿Cómo resolverías un proceso de colas?

Entretien pour Software Developer

27 févr. 2026

J'ai passé un entretien chez TELUS Digital

Technical questions and behavioral. Questions about your experience from your resume background are common. Also, where do you see your career going in 5 years. Do you have experience mentoring others?

How would you describe the internet to someone unfamiliar with it