TBM Technologies Pvt

Recherches associées: Avis sur TBM Technologies Pvt | Offres d’emploi chez TBM Technologies Pvt | Salaires chez TBM Technologies Pvt | Avantages sociaux chez TBM Technologies Pvt
      Entretiens chez TBM Technologies PvtEntretiens d’embauche pour Digital Marketing Manager chez TBM Technologies PvtEntretien chez TBM Technologies Pvt

IBM
      Deloitte
      TP
      KPMG

Entretien pour Digital Marketing Manager

2 déc. 2019

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez TBM Technologies Pvt en nov. 2019

Two rounds one with Manager and another with Director. I cleared the interview but there salary structure is too poor..they think candidates are fool..they offer me less ctc then my current organisation and want me to join by just offering incentives and early bonus...Management thinks he is so smart to pay on basis of performance but not on company change..but you should pay according to the skills of employee,,if you cant pay pls dont waste time by calling candidates to your office instead of that these things should be cleared on telephonic round by your HR team..

SEO,Social Media strategies