Swiss Re

Recherches associées: Avis sur Swiss Re | Offres d’emploi chez Swiss Re | Salaires chez Swiss Re | Avantages sociaux chez Swiss Re
      Entretiens chez Swiss ReEntretiens d’embauche pour Senior, Java Full Stack Developer chez Swiss ReEntretien chez Swiss Re

Entretien pour Senior, Java Full Stack Developer

25 mars 2026
      Hyderâbâd
      Entretien difficile

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Swiss Re (Hyderâbâd) en févr. 2026

I had face-to-face interview at the Hyderabad office, where the questions centered on Angular, Java, and spring boot. Interviewers were nice, interview was about 20 minutes. Overall, it was a positive and good experience2

1. What are the new features in Angular? 2. Working of zoneless feature 3. Angular view encapsulation 4. How would you isolate css when your angular app is loaded into a host app, CSS Flexbox 5. Java: program to find consecutive letters in string 6. Spring boot AutoConfiguration internal working 7. Spring security & OAuth flow 8. Spring interceptors 9. Java Streams, group employees by dept and find the 2nd highest salary and so on.

La Caja de Ahorro y Seguro
      Lockton Companies