Supreme Group

Recherches associées: Avis sur Supreme Group | Offres d’emploi chez Supreme Group | Salaires chez Supreme Group | Avantages sociaux chez Supreme Group
      Entretiens chez Supreme GroupEntretiens d’embauche pour Fuel Operator chez Supreme GroupEntretien chez Supreme Group

MRS Logistica
      Hamburg Süd
      Abertis
      Yang Ming

Entretien pour Fuel Operator

12 avr. 2016
      Harare

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Fuel Operator chez Supreme Group

Entretien pour Fuels Operator

16 sept. 2019
      Chandigarh

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Supreme Group (Harare) en mars 2012

it was conducted over the phone,they were asking questions about my experience in fuels, my educational qualifications and how much l was willing to get paid, they also asked if l was willing to work on a war conflict zone. they also wanted to know about my background and my ability to write speak and understand English Language.

most of the question were general Questions which wanted to check my background my Educational qualifications and mostly my fuels experience
      2 réponse(s)

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Supreme Group (Chandigarh)

Interview at Chandigarh. Two Company member comes from Dubai UAE. For interview. They tack face to face interview. And told you are selected. We give you 21 days traning before work. And salary 800$p/m and 2400$ bonus After completing 1 year's.

Do you know English language .
      7 réponse(s)