Super Bright LEDs

Recherches associées: Avis sur Super Bright LEDs | Offres d’emploi chez Super Bright LEDs | Salaires chez Super Bright LEDs | Avantages sociaux chez Super Bright LEDs
      Entretiens chez Super Bright LEDsEntretiens d’embauche pour Photographer chez Super Bright LEDsEntretien chez Super Bright LEDs

Entretien pour Photographer

20 déc. 2023

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Super Bright LEDs en oct. 2023

They initially reached out to me to apply if interested. Quick to schedule the interview but hiring process is drawn out. I had further conversations with related departments. Pretty much said they had no other candidates that could compare and needed to do a skills test. They said they would reach back out with an answer but never did. Just ghosted and wasted my energy, time and efforts. Please listen to the other reviews, they don't respect applicants time or bother giving follow up/responses.

Why did you apply for Super Bright LEDS?
      Réponse de Super Bright LEDs
      Hello! We are surprised at this review, as we have not used a recruiter to hire a Photographer at the very least since I've been with company as a Talent Acquisition Specialist for the last 2 years. We also definitely like to hire a lot quicker than 4+ weeks, so that surprises us as well. Do you have any more information you can share so I may help you?

Coto
      Mary Kay