Sunhill Technologies

Recherches associées: Avis sur Sunhill Technologies | Offres d’emploi chez Sunhill Technologies | Salaires chez Sunhill Technologies | Avantages sociaux chez Sunhill Technologies
      Entretiens chez Sunhill TechnologiesEntretiens d’embauche pour Security Manager chez Sunhill TechnologiesEntretien chez Sunhill Technologies

Falabella
      Marvell Technology
      Moody's
      Teradata

Entretien pour Security Manager

27 sept. 2019
      Altdorf b.Nürnberg

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 3 mois. J'ai passé un entretien chez Sunhill Technologies (Altdorf b.Nürnberg) en sept. 2019

days: + 0: recruiter call + 1: CISO interview and follow-up email with questions (amazing call challenging, informative, dialogue, use case based) +1: use case via email four questions see below +7: another set followup use case questions +30/+15 sent followup emails +10 said they consider if cut 20% off salary because my resume not as impressive (I'm like who else started own company and three certs and MBA). This was a red flag of company politics...due to acquired by volkswagon. +10 still waiting to schedule final call +4 they send email first thing wanting schedule interview in afternoon due to time difference. I'm like to short notice. However, they got scheduled for next day and HR sent NDA to sign. +1 Skype interview with CISO. He was 15minutes late..and I emailed him and his response said stuck in meeting. 1.5 hours 3 uses cases (policyy, gdpr, pentesting). +1 day ciso called said going with other candidate due to more technical. I liked the honesty. Great folks. Positives: holisitc approach and using use cases that apply, awesome smart folks, Negatives: salaries are tied to corporate years of experience benchmark, took very long time due to competing issues so little bit of concern there.. Questions: 1) tell about history 2) certs 3) degree 4) experience didn't mention 5) use case of product manager wanting implement new product what security recommendations (he guided thru)..can't release specifics due to NDA 6) 3 uses cases (policy, gdpr, pentesting). NDA can't disclose due to related to firm.

Use case scenario