StreamNet

Recherches associées: Avis sur StreamNet | Offres d’emploi chez StreamNet | Salaires chez StreamNet | Avantages sociaux chez StreamNet
      Entretiens chez StreamNetEntretiens d’embauche pour Senior Programmer Analyst - Linux chez StreamNetEntretien chez StreamNet

Intel Corporation
      Lenovo
      Falabella
      Marvell Technology

Entretien pour Senior Programmer Analyst - Linux

19 mai 2015
      Bengaluru

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez StreamNet (Bengaluru) en mars 2015

Applied through online job portal. Some one from HR team called and scheduled telephonic round at convenient time. It went on well and scheduled personal interview in Bangalore. Given system, 2 problems to solve and completed the problems(I think I executed well). Then HR told me that I cleared the round and need to have discussion with US team. But after that, they did not get back to me or not bothered about my mails. It wasted my 2 days and more than 1500 Rs as I am from different location. Same happened to one of my friend as well. If you don't have a job, give a try otherwise don't waste your time.

Need to implement simple interface with mentioned skills in JD