Star Entertainment

Recherches associées: Avis sur Star Entertainment | Offres d’emploi chez Star Entertainment | Salaires chez Star Entertainment | Avantages sociaux chez Star Entertainment
      Entretiens chez Star EntertainmentEntretiens d’embauche pour Head of Marketing chez Star EntertainmentEntretien chez Star Entertainment

IBM
      Deloitte
      TP
      KPMG

Entretien pour Head of Marketing

24 juil. 2025

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Star Entertainment

The most unprofessionally handled interview experience in my 20 year long career. Scheduled last minute, without consulting you before, so you have to change your plans if you want to take part, they dont give you a choice. Then you are thrown into a pit with other candidates which feels totally degrading. The founder is pretty clueless about marketing and has random chats with candidates in the middle of the interview. The recruiter is just as clueless about the hiring process, and despite being in the "selected group" of candidates I never heard back from them after an interview and a follow up task they asked me to do. Complete disrespect towards senior, experienced marketers.

A lot of questions about fb ads.