SovTech

Recherches associées: Avis sur SovTech | Offres d’emploi chez SovTech | Salaires chez SovTech | Avantages sociaux chez SovTech
      Entretiens chez SovTechEntretiens d’embauche pour Business Development Graduate Program chez SovTechEntretien chez SovTech

Kapsch
      Siemens Digital Industries Software
      Visma
      Flux IT

Entretien pour Business Development Graduate Program

8 mai 2023
      Cape Town

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 mois. J'ai passé un entretien chez SovTech (Cape Town) en oct. 2022

4-tier interview phases. no diversity amongst management that I could recall. varied to no communication for 4 months on progression. wasted interviewee time. last phase, management try to psyche out interviewee through intimidation tactics and no respect for time. i was interviewed by white people only. i feel as though that created a contentious space to be interviewed in.

Q: What separates you from other candidates?
      Réponse de SovTech
      We understand why a 4-tier, 4-month interview process could be frustrating, however we have a responsibility to conduct due diligence to find the best candidate for a role. A comprehensive process with multiple stages allows candidates to demonstrate their abilities and for managers to evaluate them thoroughly. Consistent emails were sent to candidates to keep individuals updated on their application status. The interviewers are chosen based on their qualifications and availability for a particular candidate, and may not reflect the overall diversity of the management or employee base. Interviewers of any gender or ethnicity are capable of conducting a fair interview process. We apologise if you felt this way. Standard interview techniques like providing constructive feedback or assessing a candidate’s response to challenging scenarios can feel pressurising. Professional interviewers aim to evaluate the candidate objectively based on their skills and qualifications alone. 36 Graduates were successfully placed within SovTech since January 2023 for 3 separate programmes within our Group and we encourage you to reapply for future programmes.