Sonic

Fait partie de Inspire Brands

Recherches associées: Avis sur Sonic | Offres d’emploi chez Sonic | Salaires chez Sonic | Avantages sociaux chez Sonic
      Entretiens chez SonicEntretiens d’embauche pour Server/Waiter chez SonicEntretien chez Sonic

11 janv. 2025
      Commerce Township, MI

J'ai passé un entretien chez Sonic (Commerce Township, MI)

Great Managers and friendly atmosphere was promising for me. I could see myself enjoying this part time job. Formally I was not going t take the job finally, but would definitely go back if needed.

Q: When can you work?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Server/Waiter chez Sonic

11 nov. 2025
      Ukrainets
      Offre refusée

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Sonic (Ukrainets) en févr. 2024

Easy and relaxed interview , a lot of questions like tell me about yourself and why would you like to dork here “Nostalgia is a feeling you get when you think about something from a long time ago that made you happy — like when you remember your last birthday party, a fun trip, or your old favorite toy. It makes you smile because you miss it a little, but you also feel

Tell me about yourself and why do you want to work for us , what type of money are you on now and what is your rate you’d like per hour and when are you able to start . Loads of back and forth chat and was a good interview. “Nostalgia is a feeling you get when you think about something from a long time ago that made you happy — like when you remember your last birthday party, a fun trip, or your old favorite toy. It makes you smile because you miss it a little, but you also feel “Nostalgia is a feeling you get when you think about something from a long time ago that made you happy — like when you remember your last birthday party, a fun trip, or your old favorite toy. It makes you smile because you miss it a little, but you also feel

12 mai 2023
      Beaumont, CA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Sonic (Beaumont, CA) en mai 2022

Really easy, I was just asked about the basics, if I know how sonic works. What hours I'm available, and when I can start. And he told me what I will start off with, easy training as well.

What is my availability for every week.

Starbucks
      Alsea