J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Sogeti (Groningue) en janv. 2023
Entretien
Het sollicitatiegesprek begon met een vriendelijke begroeting van de interviewer. Ik werd gevraagd om mezelf voor te stellen en mijn motivatie voor de functie te delen. Vervolgens werden er enkele vragen gesteld over mijn werkervaring en vaardigheden. Ik gaf voorbeelden van projecten waar ik aan heb gewerkt en hoe ik mijn vaardigheden heb toegepast. De interviewer vroeg ook naar mijn sterke en zwakke punten en hoe ik omga met uitdagingen op het werk. Ik kreeg ook de kans om vragen te stellen over het bedrijf en de functie. De interviewer gaf me een beschrijving van de dagelijkse taken en verantwoordelijkheden van de functie. Een competentietest was onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Questions d'entretien [1]
Question 1
Met wat voor technologieën op gebied van Cloud computing heb je gewerkt?
J'ai postulé en personne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Sogeti en mars 2024
Entretien
Honestly, just lie your way through the interview process. They don't care about anything else than what you say during the interviews.
Telling them some fancy motivation about why you want to join weighs more than an actual degree in IT you spend years on (time and money).