SoLo Funds

Recherches associées: Avis sur SoLo Funds | Offres d’emploi chez SoLo Funds | Salaires chez SoLo Funds | Avantages sociaux chez SoLo Funds
      Entretiens chez SoLo FundsEntretiens d’embauche pour Controller chez SoLo FundsEntretien chez SoLo Funds

Entretien pour Controller

13 mars 2026

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez SoLo Funds

Was offered a Controller role and asked to sign an employment agreement with unusually broad IP assignment language, including provisions that would have extended to work done entirely on my own time and outside of company resources. When my attorney requested reasonable modifications to protect a pre-existing business, the company countered by asking me to agree to a non-compete covering the entire fintech industry — far beyond their actual business of mobile peer-to-peer lending. The two documents (Offer Letter and IP Assignment/Non Compete) provided also contained conflicting governing law. When we could not align on narrowing the non-compete to their actual competitors, the offer was withdrawn. The way this process was handled speaks to how they operate — proceed accordingly.

Typical behavioral based interview questions.. tell me about a time when.

American Express
      Western Union