Sifars

Recherches associées: Avis sur Sifars | Offres d’emploi chez Sifars | Salaires chez Sifars | Avantages sociaux chez Sifars
      Entretiens chez SifarsEntretiens d’embauche pour Software Development Engineer (SDE) -1 chez SifarsEntretien chez Sifars

Kapsch
      Siemens Digital Industries Software
      Visma
      Flux IT

Entretien pour Software Development Engineer (SDE) -1

7 août 2025

J'ai passé un entretien chez Sifars

Interview process is consist of 3 parts. 1. Aptitude with 1 coding questions at the end which is fairly easy. (Sort an array in descending order and find Kth element) 2. Technical interview where they orally ask questions related to your resume and give coding questions to solve on paper. 3. Culture fit round with CEO. Even tho i performed well in the first 2 rounds but because CEO was not present at the time in the company they said they will contact me via email if i will get scheduled for a 3rd round or not. It has been about 2 weeks and still no email has been received by me.

Add 2 sorted arrays to form a new array which should also be sorted. Similarly add 2 sorted linked lists.