SelectQuote

Recherches associées: Avis sur SelectQuote | Offres d’emploi chez SelectQuote | Salaires chez SelectQuote | Avantages sociaux chez SelectQuote
      Entretiens chez SelectQuoteEntretiens d’embauche pour Sr. Sales Agent chez SelectQuoteEntretien chez SelectQuote

MetLife
      Aon
      Marsh
      Marsh Risk

Entretien pour Sr. Sales Agent

6 juin 2024
      Overland Park, KS

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Sr. Sales Agent chez SelectQuote

Entretien pour Senior Sales Agent

25 avr. 2025
      Richmond, VA
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez SelectQuote (Overland Park, KS) en mai 2023

Multiple phone interviews and video interview, long on-boarding and multiple required tasks to complete before even being hired and on payroll. Far too in-depth for a job with such a low salary and low level of quality and position type.

What would you tell a customer if they wanted to end the call and "think about it" before deciding to buy/enroll?

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez SelectQuote (Richmond, VA)

1. Telephone interview with AI assistant-4 Questions 2. Telephone interview with Recruiter 3. On line Sales skills assessment 4. On line values assessment 5. Google Meet Interview with Sales Manager

Rank these items in order of importance: Money Life/Work Balance Staying busy with tasks Work hours
      Réponse de SelectQuote
      11mo
      Thank you for sharing your interview experience with SelectQuote! We appreciate your transparency throughout this process.

Entretien pour Senior Sales Agent

9 mai 2024
      Overland Park, KS

J'ai passé un entretien chez SelectQuote (Overland Park, KS)

2-3 interviews. More demanding and selective than should be for this level of pay. The interviewers act like this is some sort of dream job that is selective. It is far from that.

Are you good with multi-tasking?

What do you do if someone won’t commit to a sale on the call and wants to think about it?