Samsung Electronics

Recherches associées: Avis sur Samsung Electronics | Offres d’emploi chez Samsung Electronics | Salaires chez Samsung Electronics | Avantages sociaux chez Samsung Electronics
      Entretiens chez Samsung ElectronicsEntretiens d’embauche pour Senior Software Engineer for C++ Profile chez Samsung ElectronicsEntretien chez Samsung Electronics

Entretien pour Senior Software Engineer for C++ Profile

4 oct. 2013
      Bengaluru

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Samsung Electronics (Bengaluru) en sept. 2013

I got call from Samsung through employee referral. I was interviewed for C++ position First Round: Written Exam Basic C++ questions , Please do prepare the basics. Every one needs to appear for this written exam who has experience less than 3 Years. Second Round: Face to Face interview Basic questions about c++, threading, why you want to leave your current company? explain your current profile. One question I remember as count number of bits of a integer. All other questions were easy. Third Round : Face to Face Interview Questions like define yourself? some basic questions related to programming (very easy). sort a array which contains only 0s and 1s in most efficient way. All other questions were easy. After 1 week I got offer letter from Samsung. But after some time, a HR called me again and asked to visit samsung office to appear for online test. I was paniced a bit wondering why samsung is asking me to appear for another test. But dont panic guys this only for some internal process in which every employee of samsung should give this test. This will be some evaluation parameter for hikes in future but be sure it wont effect your offer letter. Overall the interview process was easy. HR and interviewers are very friendly.

All questions were easy. But my suggestion would be, Please do prepare data structures and algorithms.

Siemens
      ABB