Sam's Club

Recherches associées: Avis sur Sam's Club | Offres d’emploi chez Sam's Club | Salaires chez Sam's Club | Avantages sociaux chez Sam's Club
      Entretiens chez Sam's ClubEntretiens d’embauche pour Member Specialist chez Sam's ClubEntretien chez Sam's Club

Costco Wholesale
      Leroy Merlin
      Future Group
      Albert Heijn

12 déc. 2025
      Mansfield, TX

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Member Specialist chez Sam's Club

30 avr. 2026
      Battle Creek, MI

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Sam's Club (Mansfield, TX) en nov. 2025

Easy. Only a few questions. Tell me about yourself, name a time you handled a customer complaint, availability, full or part time, manager seemed very new. Had an offer within a few days.

Tell me about yourself why do you want to work here.

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Sam's Club (Battle Creek, MI) en avr. 2026

I applied online got a phone call an hour letter to come in for an interview on the same day. Interview went really well, was told they would get back with me. Got the call two days later for a job offer.

27 sept. 2025

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Sam's Club en sept. 2025

Pretty easy, just asked 5 questions (introduce yourself, what's my availability, am i comfortable with certain tasks). Got a call same day 2 hours after. Only downside was that I had to re-apply & re-do the assessment + heard a whole month later.

This role requires selling our membership & credit card as a part of KPI measurements, is that something you're comfortable with?